30-річний львів’янин загинув унаслідок зіткнення мікроавтобусів

11:10 14 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У четвер, 14 червня, близько 3.40 на трасі Київ-Чоп неподалік села Дуб’є в Бродівському районі сталося лобове зіткнення двох мікроавтобусів – «Мерседес Спринтер», яким керував 46-річний житель Київської області, а також «Івеко», за кермом якого перебував 22-річний львів’янин.

Про це повідомили в четвер, 14 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «На момент зіткнення в «Івеко» окрім водія перебував один пасажир, а у «Мерседесі» – водій, а також восьмеро пасажирів – 24-річний харків’янин, шестеро киян віком від 21 до 28 років і 36-річний мешканець міста Суми. Внаслідок зіткнення загинув пасажир «Івеко» – 30-річний львів’янин, а водій мікроавтобуса отримав перелом стегна».

«Пасажири «Мерседеса» отримали тілесні ушкодження – перелом ребер, закриті черепно-мозкові травми, забої, тупі травми та інші. До лікарні доставлено дев’ятеро осіб (водій «Івеко» та восьмеро пасажирів «Мерседес»), їх діагнози уточнюються. Зараз на місці ДТП працює слідчо-оперативна група, правоохоронці з’ясовуть обставини ДТП», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області та опублікували фото з місця ДТП.

Як інформував «ЩЛ», На Львівщині загинув унаслідок зіткнення автомобілів пасажир.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів