Ремонтувати міст на вулиці Городоцькій у Львові розпочнуть 1 червня (оновлено)

18:10 26 травня 2016 р.

Схема організації руху

Схема організації руху
Фото: прес-служба Львівської міськради

Міські автобуси курсуватимуть зміненими маршрутами.

«Початок робіт на вулиці Городоцькій, 166 перенесли на 1 червня», – повідомили сьогодні, 26 травня, в прес-службі міськради, де також поінформували: «У зв’язку з необхідністю продовжити проведення підготовчих робіт, аварійно-відновлювальні роботи на шляхопроводі на вул.Городоцькій, 166 розпочнуть виконувати з 1 червня. Відтак, з 1 червня і до 14 жовтня цього року рух транспорту тут буде заборонений».

Раніше в прес-службі міськради повідомили сьогодні, 26 травня:

«У зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на шляхопроводі на вулиці Городоцькій, 166, рух транспорту тут буде заборонений з 10-ї години 28 травня до 14 жовтня. За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, на час проведення робіт міські автобуси №11, №13, №18 та №23 курсуватимуть вулицею Кондукторською, у зворотному напрямку – до центру міста – вулицею Окружній; маршрути №28 та №32 – вулицею Народною, у зворотному напрямку – до центру міста – вулицею Окружній.

Тролейбусний маршрут №7 до закінчення ремонтних робіт не курсуватиме.

Нагадаємо, у процесі реконструкції шляхопроводу також буде розширено проїзну частину дороги до чотирьох смуг на вулиці Городоцькій на ділянці від Хлібзаводу до вулиці Сяйво.

«Стан шляхопроводу – передаварійний, роботи будуть складні і триватимуть орієнтовно до середини жовтня цього року», – зазначили у відділі капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР. Роботи виконуватиме ТзОВ «Західтрансбуд». На реконструкцію моста з розширенням проїзної частини у міському бюджеті закладено 27 мільйонів гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів