143 учасники війни на сході України отримають ділянки біля Львова, – ЛОДА

12:45 26 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації відбулося засідання робочої групи з питань забезпечення учасників війни на сході України земельними ділянками.

У Львівській облдержадміністрації повідомили в середу, 26 липня: «Сьогодні на засіданні робочої групи - питання щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками. Членам робочої групи подали відповідну заяву із списком тих, хто претендуэ на отримання земельних ділянок, розташованих за межами населеного Львова на вулиці Замарстинівській».

Для уникнення зловживань із надання землі та прозорості процедури отримання ділянок, список людей перевірили робочою групою щодо їх приналежності до АТО. Під час засідання затвердили протокол зі списком із 143 осіб, в переліку якого є й учасники АТО, й добровольці. Цей документ стане основою для прийняття розпорядження Львівською облдержадміністрацією щодо надання дозволу на розробку документації з подальшим відведенням земельної ділянки на вулиці Замарстинівській під дачне будівництво для учасників АТО. Після цього земельні ділянки закріплять за відповідними особами», – поінформували також в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів