12-14 липня у Львові буде закритою для транспорту вулиця Левандівська

12:24 11 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Як пояснює в п’ятницю прес-служба міської ради – у зв’язку зі заміною там каналізаційного трубопроводу.

Як повідомила в п’ятницю «Щоденному Львову» прес-служба міської ради, з 12 до 14 липня на вулиці Левандівській, 8 мінятимуть каналізаційний трубопровід. У повідомленні також сказано:

«За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, з 8:00 год. 12 липня і до 09:00 год. 14 липня, у зв’язку з заміною каналізаційного трубопроводу на вул.Левандівській, 8, для проїзду транспорту закриють вул. Левандівську на ділянці від вул. Повітряної до вул. Шевченка. У місцях проведення робіт встановлять необхідні дорожні знаки та щити огородження.

Як зазначили в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, у зв’язку з закриттям частини вулиці міські автобуси №11 та №17 курсуватимуть за зміненими маршрутами. 

Схема маршруту №11:

Вул. Величковського – вул. Т.Шевченка – вул. О.Луцького (у зворотному напрямку – вул. Ген.Юнаківа)– вул. Д.Бортнянського – вул. О.Сорохтея – вул. В.Комарова (у зворотному – вул. Квітки Основ’яненко) – вул. Братів Міхновських – вул. Коротка (у зворотному напрямку – вул. Залізнична – вул. О.Степанівни) – вул. Городоцька – вул. Виговського - вул.В. Великого – вул. Стрийська - ТЦ Ашан.

Схема маршруту №17:

Вул. Щурата – Вул.Миколайчука – вул. Мазепи – пр.Чорновола – вул.Городоцька – вул. Т.Шевченка – вул. О.Луцького (у зворотному напрямку – вул. Ген.Юнаківа) – вул. Д.Бортнянського – вул. О.Сорохтея – вул. В.Комарова (у зворотному – вул. Квітки Основ’яненко) – вул. Братів Міхновських – вул. Коротка (у зворотному напрямку – вул. Залізнична – вул. О.Степанівни) – вул. Городоцька – вул. Сяйво – вул. Широка – вул.Суботівська – вул.Повітряна.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням вказаних робіт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів