10 собак і котів, які цього тижня шукають родину. ФОТО

22:32 8 листопада 2019 р.

Фото до новини

Львів‘ян просять допомогти прилаштувати 10 безпритульних пухнастиків, які тимчасово перебувають в ЛКП «Лев».

«Зустрічайте 10 неймовірних собак і котів, які мріють стати частинкою вашого життя, аби любити, гратись і завжди бути поруч. Усі чотирилапі соціалізовані, вакциновані, стерилізовані і готові до переїзду в новий дім», - йдеться у повідомленні КП. 

Еллі - молода чотирилапа красуня, яка стане чудовим домашнім улюбленцем для людей, які мріють про собаку невеликих розмірів. Окрім цього, Еллі добре  навчається.

Фоксі - лагідна собака, яка обожнює бавитись і лащитись, віком близько 1 року. Чотирилапа чудово пасуватиме для проживання в сім‘ї, де є діти, які люблять тварин.

Молода і наразі трохи ляклива Елла. За поведікою зрозуміло, що хвостата була домашньою. Елла має здібності до навчання, а також може проживати в квартирі.

Хвостата красуня з заворожуючим поглядом та милою посмішкою Уся. Чотирилапа стане вірним другом та чудовим компаньйоном для своїх нових люблячих господарів.

Фінлі - пильна чотирилапа з характером. Собака потрапила до нас наляканою та з травмованою лапкою. Наразі Фінлі проходить соціалізацію з кінологом і невдовзі зможе вирушити у свій новий дім та стати вірним другом для свого нового господаря.

Трохи ляклива хвостата красуня Тусті, яка наразі проходить соціалізацію з нашим кінологом. Тусті - молода собака, тож з нею можна буде займатися. Вона обов'язково стане чудовим охоронцем і вірним другом для свого господаря.

Асті - чотирилапа, яка скоріш за все сестра Тусті. Поки що Асті, як і її сестра трохи ляклива і проходить соціалізацію з кінологом. Асті також має здібності до навчання, тому стане  для господаря пильним охоронцем та чудовим другом.

Молодий собака Рейн. Хвостатий стане чудовим охоронцем, адже енергійний, пильний і голосно гавкає.

Молода киця-муркотунка Кнопа. Чотирилапій дуже потрібен дім, адже через свій спокійний характер вона навряд виживе на вулиці, тож команда «Лева» шукає для Кнопи дбайливих господарів.

Клякса - хвостата красуня, яка все ще в пошуках люблячих господарів.

Фото ЛКП «Лев». 

 
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів