Завтра відбудеться дебют львів'ян у вищій лізі чемпіонату України з американського футболу

13:28 17 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lv.20minut.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу, 18 квітня, «Леви» прийматимуть на стадіоні «Юність» у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького чемпіонів країни – київських «Бандитів».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 17 квітня, «Щоденному Львову»:

«У суботу, 18 квітня, вперше в історії Львова відбудеться чемпіонат України з американського футболу. Місцева команда «Леви» зустрінеться з чинним дворазовими чемпіонами України – київськими «Бандитами» на стадіоні «Юність» у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

На третьому році свого існування львівська команда з американського футболу «Леви» дебютує у вищій лізі чемпіонату України з американського футболу. Цього року команди поділено на два дивізіони. До так званого західного дивізіону увійшли: «Бандити» (Київ), «Вовки» (Вінниця), «Леви» (Львів), «Лісоруби» (Ужгород).

План заходу:

1. Вихід команд – 14:00.

2. Виступи вповноважених гостей/ перерізання стрічки 14:05-14:20.

3. Гімн України. Розіграш володіння м’ячем  початок гри 14:20-14:25.

4. Орієнтовне завершення матчу – 17:00.

На глядачів чекає видовищна гра команд, дебют групи підтримки «Левів», запальна музика та досвідчені коментатори. Вхід традиційно вільний. Організатор змагань – Клуб американського футболу «Леви».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів