Завтра у Львівській Ратуші проведуть для підтримки учасників АТО аукціон футбольних лотів

14:44 26 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukrvoice.com.ua

У суботу, 27 червня, з 19.00 до 21.00 у приміщенні великої сесійної зали міської ради виставлять раритети для колекціонерів.

Зокрема завтра у Львівській Ратуші будуть виставлені футболка ФК «Дніпро» з автографами усіх футболістів цієї команди, футболка ФК «Карпати» з автографами футболістів-ветеранів різних поколінь цієї команди, офіційний м’яч Ліги Європи сезону 2014/2015 з автографом футболіста, прізвище якого тримають в таємниці, м’яч з підписом Мирона Маркевича та багато інших лотів, які привезуть з собою учасники Єврофану з різних країн Європи та України. Усі зібрані кошти після закінчення аукціону будуть одразу передані воїнам АТО, які на той час будуть лікуватися та проходити реабілітацію у Львівському військовому шпиталі на вулиці Чехова.

Також 28 червня під час фінального матчу європейські фани передадуть гуманітарну допомогу (одяг, іграшки, книги, солодощі тощо) дітям соціально незахищених категорій нашого міста. Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер, розповів: «Це одна з наймасштабніших спортивних подій міста Львова, що об`єднує величезну кількість людей України та Європи. І найбільш важливою складовою заходу є благодійні ініціативи організаторів. Це і підтримка дітей з шкіл-інтернатів, і допомога учасникам АТО. Хочеться бачити побільше таких заходів. Вони приносять не лише задоволення від гри, а й користь».

Про це повідомили сьогодні, 26 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також нагадали: «25-28 червня у нашому місті проводитиметься дев`ятий традиційний міжнародний фестиваль-турнір серед європейських футбольних фанів «Єврофан». У футбольному турнірі «Єврофан-2015» цього року візьмуть участь 24-ри команди з 17-ти країн Європи, загальна кількість учасників турніру становитиме 400 осіб».

 «Щоденний Львів» публікував розклад матчів міжнародного фестивалю-турніру «Єврофан-2015».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів