Виконком Львівської міськради встановив нові норми витрат на проведення спортивних заходів

10:38 4 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kakhovka-rada.gov.ua

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер пояснив: «Проблема норм, які були затверджені кількома роками раніше міністерством молоді та спорту України, була в тому, що реальний рівень цін був у кілька разів вищий, ніж ціни, передбачені нормами».

31 липня 2015 року на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради встановлено нові норми витрат на проведення спортивних заходів, які відбуваються у нашому місті, згідно з календарним планом заходів. Ініціатором змін є управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер пояснив: «Проблема норм, які були затверджені кількома роками раніше міністерством молоді та спорту України, була в тому, що реальний рівень цін був у кілька разів вищий, ніж ціни, передбачені нормами. Це нонсенс, оскільки, до прикладу, серія кубків 1-е, 2-е та 3-є місце, згідно з нормами, була 150 грн.

А реальна вартість таких кубків – від 450 грн. Виникає питання: для чого тоді надавати фінансову підтримку, якщо за ці кошти неможливо забезпечити спортсменів найнеобхіднішим? Тому для нас дуже важливо проводити змагання на належному рівні!». 

Ознайомитись з рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 31.07.2015 року №483 «Про встановлення норм витрат на проведення навчально-тренувальних зборів та змагань громадським організаціям фізкультурно-спортивного спрямування та дитячо-юнацьким спортивним школам, підпорядкованим громадським організаціям» можна буде на сайті Львівської міської ради за посиланням http://city-adm.lviv.ua/.

Про це повідомили сьогодні, 4 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів