Монах зі Львівщини увосьме встановив рекорд України з паверліфтингу

13:36 15 квітня 2024 р.

Фото до новини

Отець Макарій Дутка, донедавна настоятель Унівської Свято-Успенської лаври, вчора, 14 квітня, виграв Чемпіонат України з паверліфтингу. Він встановив вже восьмий рекорд України. А замість привітань просить допомогти йому зібрати пів мільйона гривень для ЗСУ.

«Дорогі брати та сестри, щойно у Києві зі своїм особистим тренером Павлом Зіньком виграли Чемпіонат України з паверліфтингу. Зробив восьмий рекорд України з результатом 193 кг у вивазі лежачи. Замість привітань прошу Вас донатити на 33 дрони для наших бійців 24 ОМБр імені короля Данила», — повідомив о. Макарій на своїй сторінці у соціальній мережі, пише DailyLviv.com.

«Загальна сума збору 500.000 грн. Так, так, не дивуйтеся, саме пів мільйона грн для ЗСУ!

Читайте також: Намісник Свято-Успенської Унівської Лаври - чемпіон України з пауерліфтингу

Співпрацюватиму у придбанні дронів з Всеукраїнським благодійним проєктом "Пташки перемоги", завдяки якому на фронт вже доставили понад 6000 дронів. FPV-дрони були і будуть потрібними для наших військових доти, доки не переможемо ворога», — наголошує монах-спортсмен.

А для тих, хто зробить найбільші пожертви на дрони, о. Макарій підготував вісім нагород — «серед них прапор великого розміру з особистим підписом Валерія Залужного».

Долучитися до збірки можна за посиланням send.monobank.ua/jar/2FpPwSjnoq

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів