Українці перемогли на «Арені Львів» грузинів

12:00 17 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: ffu.ua

Збірні ветеранів України й Грузії з футболу провели товариський поєдинок на «Арені Львів», який закінчився перемогою господарів із рахунком 3:1.

Про це повідомили у Федерації футболу України (ФФУ), де також розповіли, що після урочистостей перед грою футболісти української збірної серед ветеранів вручили м’ячі з автографами від національної команди воїнам-учасникам АТО. Що ж стосується безпосередньо матчу, то активніше стартували гості, які декілька разів виходили у позиційні атаки, але чи не перший момент українців призвів до взяття воріт.

На 12-й хвилині передачу Віталія Косовського з лівого флангу головою замкнув Олександр Косирін. Синьо-жовті були активнішими і змогли заробити пенальті – на 26-й хвилині Косирін впав у штрафному майданчику грузинів, але В’ячеслав Шевчук не реалізував 11-метровий

Забити вдруге українцям вдалося лише під кінець першої половини поєдинку за відпрацьованим сценарієм: асистент – Косовський, м’яч на рахунку Косиріна. 2:0.

На початку другого тайму синьо-жовті забили втретє, але рефері зафіксував офсайд. Трохи згодом небезпечно пробивав Олег Собуцький – м’яч просвистів над дев’яткою.

Міхаїл Мазіашвілі відповів своїм пострілом, але майстерність проявив Юрій Вірт, який парирував небезпечний удар. Утім, уже на 50-й хвилині Александр Амісулашвілі скоротив відставання грузинів. П’ятий номер гостей ефектно закрутив м’яч за комірець українському голкіперу.

На 60-й хвилині Георгій Ревазішвілі небезпечно пробивав зі штрафного майданчика українців, але йому трохи забракло влучності. Гості відчули впевненість і почали зустрічати господарів біля їхнього штрафного, створивши декілька гострих моментів. Синьо-жовті побігли в контратаку, і Олег Шелаєв вийшов сам на сам та спробував перекинути голкіпера грузинів Георгія Ломая, але трохи схибив.

Інтрига зникла лише на 70-й хвилині – Юрій Максимов разом із Олегом Собуцьким вийшли на воротаря гостей, і Собуцький зробив рахунок 3:1.

Товариський матч. Збірні серед ветеранів (два тайми по 35 хвилин)

Україна – Грузія – 3:1 (2:0)

Голи: Косирін (12, 34), Собуцький (70) – Амісулашвілі (50).

У складі збірної України на поле виходили: Рева, Вірт, Федоров, Єзерський, Шершун, Маркевич, Косовський, Шевчук, Попов, Шелаєв, Цихмейструк, Павелко (к), Олександр Венглинський, Собуцький, Нагорняк, Косирін, Ващук, Оксимець, Самойлов, Максимов.

Гості з Грузії запросили українську збірну до себе на наступну зустріч взимку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів