У Львові завершуються міжнародні змагання пожежників

11:48 26 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

У п’ятницю, 26 травня, на території Львівського державного університету безпеки життєдіяльності розпочався третій, фінальний день ХХХ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежників-героїв Чорнобиля.

Сьогодні команди змагатимуться у бойовому розгортанні, ао 12:00 відбудеться офіційна церемонія закриття ХХХ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля та нагородження переможців.

Наразі, за результатами двох днів змагань, турнірна таблиця виглядає так: на першму місці – збірна команда України; на другому – спортсмени із Києва, на третьому –команда Черкаського інституту пожежної безпеки. Загалом, цього року участь у змаганнях беруть 11 команд з Болгарії, Молдови, Туреччини, Естонії та сім – з Волинської, Львівської областей, Києва, збірна команда України з пожежно-прикладного спорту, команда Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Національного університету цивільного захисту України, Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗУ.

Про це повідомили сьогодні, 26 травня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів