У Львові відбудеться футбольне свято

17:48 21 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У неділю, 1 липня, на стадіоні «Арена Львів» у рамках «Leopolis Jazz Fest» у Львові відбудеться з нагоди 124-ї річниці львівського футболу футбольне свято.

Про це повідомили в четвер, 21 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «На поле стадіону «Арена Львів» вийдуть зірки київського «Динамо».  Разом, на честь видатного тренера, вони зійдуться у товариських матчах з друзями та колегами Андрія Баля, зірками і партнерами фестивалю «Leopolis Jazz Fest».

«Також на поле вийде команда ДЮСШ міста Новий Розділ, яка стала переможцем всеукраїнського юнацького турнір з футболу пам’яті заслуженого майстра спорту Андрія Баля. Окрім цього, 100 дітлахів віком від шести до 10 років отримають нагоду зіграти разом з командою зірок «Динамо», – поінформували також у міськраді.

«Для цього необхідно до 22 червня безкоштовно зареєструватися на сайті www. city-adm.lviv.ua/100kids. Всі діти отримають від організаторів ігор сувенірні подарунки», – розповіли також у міськраді.

Розклад ігор

11:30 – дружній турнір серед гостей «Leopolis Jazz Fest 2018».

12:20 – автограф-сесія зірок футболу з дітьми.

12.50 – нагородження переможців турніру серед гостей «Leopolis Jazz Fest 2018».

13:00 – матч ветеранів київського футбольного клубу «Динамо» й «ДЮСШ (Новий Розділ»), команди-переможця дитячого турніру пам'яті Андрія Баля.

13:45 – нагородження учасників попереднього матчу.

13:50 – матч зірок українського футболу й збірної команди гостей «Leopolis Jazz Fest «.2018

14:30 – матч зірок українського футболу й ста дітей.

15:00 – автограф-сесія зірок футболу з дітьми.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів