У Львові провели забіг медики (відео)

19:28 18 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Учасниками забігу в парку «Прогулянка» були лікарі та члени їх родин, а також жителі Львова та області, які ведуть або ж тільки розпочинають вести активний та здоровий спосіб життя.

У Львові у парку «Прогулянка» провели забіг «Здоровий лікар – здорова нація», який організувало Українське лікарське товариство. У Львові таке дійство відбувається до Дня медичного працівника вже третій рік поспіль. 

Учасниками забігу були лікарі та члени їх родин, а також жителі Львова та області, які ведуть або ж тільки розпочинають вести активний та здоровий спосіб життя. Участь в забігу взяли близько ста дорослих та дітей.

Цього року провели забіги на таких дистанціях: загальна – три кілометри, для учасників віком від восьми до 14 років – 500 метрів, для найменших учасників віком до семи років – 300. Перед забігом у всіх учасників виміряли артеріальний тиск та пульс.

Про це повідомив сьогодні, 18 червня, кореспондент інформаційної агенції «УНН». Натомість на сайті телевізійного «5 каналу» розповіли: «Трикілометровий забіг лікарів влаштували у Львові. Захід організували у парку Погулянка. Учасники пробігу – медики, їхні родичі та приятелі. Загалом, зареєструвалися більше сотні учасників».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів