У Львові пройдуть «Ігри ветеранів спорту»

12:40 23 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

Депутати ЛМР розглянули на засіданні комісії культури, молодіжної політики та спорту низку спортивних програм.

Про це повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Зокрема, члени комісії погодили «Програму з організації та проведення «Ігор ветеранів спорту». Її мета – популяризація ветеранського спорту, залучення осіб середнього та старшого віку до активних занять спортом та участі у змаганнях з різних видів спорту, а також підвищення іміджу Львова як міста, у якому проводять масштабні міжнародні змагання».

Голова комісії Віталій Свіщов зазначив: «Програма передбачає надання фінансової та організаційної підтримки на умовах співфінансування відокремленому підрозділу ГО «Федерація плавання України» у Львівській області та ГО «Федерація баскетболу Львівщини» в організації та проведенні Ігор ветеранів спорту. Думаю, до цієї ухвали буде багато доповнень, багато федерацій долучатиметься. Це насправді хороша програма і класна ініціатива. Тому що є дитячі змагання, аматорські, професійні, а є ветеранські. Це люди, які живуть спортом, зараз працюють тренерами, суддями, і міська рада допомагає їм провести на своєму рівні змагання».

«Згідно з ухвалою, фінансова підтримка з міського бюджету Львова у рамках цієї Програми надається «Федерації плавання України» у Львівській області у розмірі 200 тисяч гривень, а «Федерації баскетболу Львівщини» – у розмірі 50 тисяч гривень. Члени комісії погодили проект ухвали «Про затвердження Програми з організації та проведення міжнародних змагань з гірського бігу «Львів Ультра Трейл». Її мета – популяризація гірського бігу, залучення населення до активних занять масовим спортом та участі у змаганнях, а також підвищення іміджу Львова», – поінформували також на порталі депутатів.

Заступник начальника управління молоді і спорту Ксенія Пилипів зазначила: «Завданням програми є надання фінансової та організаційної підтримки ГО «Львівський трейловий клуб» в організації та проведенні міжнародних змагань з гірського бігу «Львів Ультра Трейл». Міжнародні змагання з гірського бігу «Львів Ультра Трейл» повинні відбутись у травні.  Такий захід вперше проводиться у Львові, він сприятиме популяризації масового виду спорту. Є уже орієнтовна карта, де будуть бігати спортсмени. Це парки Львова – Знесіння, Кайзервальд та інші. Фінансова підтримка з міського бюджету Львова – 100 тисяч гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів