У Львові вже перенесли відкриття футбольної Фан-зони – на тиждень і в інше місце

17:38 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Як повідомляє в четвер прес-служба міськради, замість площі перед ЛНУ імені Івана Франка оберуть інший майданчик у центрі міста.

Прес-служба міськради інформує сьогодні, 12 червня, в повідомленні «Львівська Фан-зона до Чемпіонату світу змінює локацію»:

«Організатори змінюють дату відкриття і місце облаштування Фан-зони до Чемпіонату світу з футболу. Про це повідомили у компанії «Львівські ярмарки».

Спеціально для мешканців та гостей Львова організовують Фан-зону із трансляцією матчів головної події у світі футболу. Відкриття Фан-зони у Львові, попередньо анонсоване на сьогодні, 12 червня, переносять на наступний тиждень.

Локацію теж змінять – замість площі перед ЛНУ імені Івана Франка оберуть інший майданчик у центрі міста. Співорганізатор Львівської Фан-зони до Чемпіонату світу з футболу-2014 Ольга Гренюх розповіла:

«Ми прийняли рішення знайти для облаштування Фан-зони більш зручне місце у центрі. Є певні технічні причини. Це дозволить нам організувати максимально придатний і комфортний майданчик для усіх шанувальників футболу. Тому Фан-зона запрацює з наступного тижня».

Нагадаємо, Львівська Фан-зона до Чемпіонату світу з футболу працюватиме до 13 липня. Для цього встановлять екран розмірами 6×4 метри. На території Фан-зонипрацюватиме Фан-ярмарок, де можна буде придбати футбольну атрибутику, їжу та напої».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів