У Львові о 17.00 розпочнеться перший домашній матч «Карпат» у новому сезоні

12:58 25 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

«Зелено-білі» прийматимуть новачка Ліги Парі-Матч – дніпродзержинська «Сталь».

У суботу львівські «Карпати» зіграють перший домашній матч у рамках нового чемпіонату Ліги Парі-Матч. Суперником «зелено-білих» стане новачок змагань дніпродзержинська «Сталь».

Поєдинок розпочнеться о 17:00 на стадіоні «Україна», а квитки на гру надійдуть у продаж, починаючи з 12:00. Придбати їх можна у касах стадіону.  

у новому сезоні на домашніх матчах «Карпат» у Лізі Парі-Матч діятиме нова цінова політика на квитки. Ігри будуть поділені на три категорії – «Економ», «Стандарт» і «Топ» – квитки на які будуть вартувати 20, 30 та 40 гривень. Оскільки «Сталь» замінила донецький «Металург», відповідно, квитки на матч проти цього суперника продаватимуться у категорії «Стандарт» і коштуватимуть від 30 гривень.   

Про це повідомили в прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати», де також розповіли:

«Навіть попри те, що «Сталь» формально вважається новачком Ліги Парі-Матч, за іменами у складі – це команда, яка вже практично готова до повноцінної боротьби в еліті. За кількома винятками, у Володимира Мазяра є хороші і досвідчені виконавці, які можуть виконувати поставлені завдання. Єдине, команді з Дніпродзержинська бракує зіграності, адже її теперішній склад формувався почав лише нещодавно, і, власне, процес комплектації триває. 

Ось якраз перед грою з «Карпатами» сталевари орендували 22-річного Владислава Кулача. Попри юний вік, цей талановитий хлопець вже має за спиною півсотні матчів у складі «Іллічівця» та запорізького «Металурга». 

Значно більше матчів, а, відповідно, і досвіду в Сергія Пшеничних чи Володимира Гоменюка, які пограли у кращих українських командах. До цієї когорти спокійно можна віднести і Миколу Іщенка, але центральний захисник у матчі проти «Карпат» на поле вийде, адже вже в першому матчі проти «Динамо», у дуже спірному епізоді арбітр призначив пенальті у ворота «Сталі», а заодно і вилучив гравця з поля, однак не за сам фол, а за розмови. 

Загалом же, у Володимира Мазяра є цілком адекватний підбір футболістів, що й довела гра у першому турі, яка мало не завершилася сенсаційно. Хоча, тут слід зважити і на місце проведення гри. На поле стадіону «Метеор» не нарікає хіба лінивий – така «галявина» більш придатна для руйнації, а не для креативу.

І все ж, факт залишається фактом – «Сталь» ледь не відібрала очки в «Динамо» та й загалом боролася з вогнем в очах. Зважаючи на це, не інакше як лукавством оцінити слова Володимира Мазяра не можна.

Справа в тому, що коуч «Сталі» в інтерв’ю офіційному сайту клубу заявив: «Головне, багато від «Карпат» не пропустити». Можна не сумніватися, що амбіцій у цього тренера та його підопічних куди значно більше... 

Карпатівці теж свій перший матч програли, але емоції після харківської поразки були куди іншими. Не варто гріха таїти – розраховували «зелено-білі» на куди кращий результат. Однак, задумане втілити в гру не вдалося.

Дуже шкода було втратити на самому початку гри Ігоря Худоб’яка, однак не варто не враховувати вдалих дій Вадима Страшкевича, який замінив партнера. У той же час «Металіст» своїми моментами скористався, що й дозволило йому перемогти.

Щодо експертної думки, то «левів» після цього матчу не шкодували, дісталося серйозно. Саме тому «Карпатам» доведеться реваншуватися у матчі проти «Сталі». 

Тож запрошуємо вас на стадіон «Україна» на цікавий та непередбачуваний матч, що розпочнеться о 17:00. А усім, хто з різних причин не зможе відвідати гру Інформаційний центр запропонує відеотрансляцію.

Ліга Парі-Матч 2015/2016. Матч 2-го туру

«Карпати» (Львів) – «Сталь» (Дніпродзержинськ)

25 липня. Початок – 17:00. Львів, «Україна» 

Арбітр – Олександр Іванов (Макіївка, Донецька обл.).  Асистенти арбітра: Сергій Беккер (Харків), Андрій Литвин (Київ). Четвертий арбітр – Іван Бондар (Київ).

Директор матчу ФФУ – Степан Понайда (Львів).  Спостерігач арбітражу – Олександр Дегтярьов (Одеса). 

Дискваліфікований: Іщенко («Сталь»).

Орієнтовні склади команд(версія Інформаційного центру ФК «Карпати»):

«Карпати»: Мисак – Костевич, Пластун, Гітченко, Мірошніченко – Чачуа, Даушвілі – Кожанов, Карноза, Голодюк, Страшкевич.

«Сталь»: Бандура – Адамюк, Барановський, Воронін, Пшеничних – Кучеров, Каленчук – Путраш, Карасюк, Кулач – Гоменюк».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів