Тренер львівських «Карпат» відмовився коментувати свою можливу відставку (відео)

13:00 23 листопада 2015 р.

Головний тренер львівських «Карпат» Ігор Йовічевіч

Головний тренер львівських «Карпат» Ігор Йовічевіч
Фото: football24.ua

Ігор Пластун та Володимир Костевич заявили, що всі гравці хочуть, аби Йовічевич залишився в клубі.

Головний тренер львівських «Карпат» Ігор Йовічевіч не став коментувати чутки про конфлікт з керівництвом «Карпат». В четвер, 19 листопада, українські ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що «Карпати» змінять свого головного тренера вже по ходу нинішнього сезону. Причиною називається конфлікт керманич «левів» Ігоря Йовічевича з керівництвом клубу.

Футболісти «Карпат» Ігор Пластун та Володимир Костевич заявили, що всі гравці хочуть, щоб Йовічевич залишився, а сам хорватський тренер відмовився коментувати чутки про конфлікт у клубі.Натомість Йовічевич розповів журналісту телепрограми «Профутбол»:

«Що треба, щоб я залишився в клубі? Я просто хочу самовіддано відпрацювати свій контракт з «Карпатами». Я зараз це роблю і нехай ніхто не сумнівається, що я, як патріот клубу, буду це робити й надалі.

Сам генеральний директор (Юрій Дячук-Ставицький. – Ред.) нашого клубу казав про важливість того, щоб всі чітко виконували свої контракти – і гравці, і тренери, і персонал. Я багато побачив змін, багато революцій, поки працюю тут. Змін, які пішли на користь клубу. В тому числі ми маємо результат нашої роботи з молодими вихованцями, нашої розробленої шкільної програми.

Результати вже тут – один вихованець клубу сьогодні забив, інший грає за «Севілью», ще п’ятеро-шестеро наших вихованців грають в основній команді «Карпат». Я дуже щасливий бути тренером «Карпат». Чи є в мене діалог з керівництвом? Дякую за запитання, але тут без коментарів».

Про це повідомляється сьогодні, 23 листопада, на сайті програми «Профутбол» каналу «2+2».

Як інформував «ЩЛ», ЗМІ повідомили, що головний тренер львівських «Карпат» Ігор Йовічевіч відмовився продовжувати контракт із ними й що невдовзі залишить свою посаду спортивний директор цього клубу Юрій Беньо, натомість гендиректор Юрій Дячук-Ставицький запевнив, що переговори з наставником ще тривають.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів