Сьогодні матч «Шахтаря» з «Баварією» на стадіоні «Арена Львів» обслуговуватимуть шатл-баси

09:34 17 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: stadion.lviv.ua

Як нагадали у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 17 лютого, о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» в рамках проведення Ліги Чемпіонів УЄФА сезону 2014-2015 років відбудеться матч між футбольними командами «Шахтар» (Донецьк) та «Баварія» (Мюнхен).

У прес-службі ЛМР нагадали у вівторок «Щоденному Львову», що сьогодні, 17 лютого, о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» в рамках проведення Ліги Чемпіонів УЄФА сезону 2014-2015 років відбудеться матч між футбольними командами «Шахтар» (Донецьк) та «Баварія» (Мюнхен). У повідомленні також зазначено:

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, на час проведення матчу графік роботи громадського транспорту, а саме: маршрутних таксі №3А; 10; 25; 40 та тролейбусів №3; 20; 25 буде продовжено до 01.00 ночі. Також на вказаних маршрутах працюватиме більше транспортних одиниць.

Зокрема, на усіх тролейбусних маршрутах курсуватиме по три транспортні одиниці додатково. Загалом, на трьох маршрутах курсуватиме 36 тролейбусів.

На автобусному маршруті №3а курсуватиме 14 машин, на маршруті №10 – десять машин, на маршруті №25 та №40 – по16 машин.  Для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси, які відправлятимуться з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка до Автовокзалу. Після завершення матчу цими автобусами можна буде дістатись від стадіону до площі Є. Петрушевича та до кінотеатру імені Олександра Довженка.

Як наголосив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, на обох маршрутах на довіз пасажирів працюватиме по 6 автобусів, на вивіз – по 8-10 автобусів.

Шатл-баси курсуватимуть з 18:00 і до початку матчу. Очікується, що після закінчення матчу глядачів вивезуть зі стадіону за 1-1,5 год.  За словами Віктора Щира, спільно з ФК «Шахтар» організовано вивіз тимчасового персоналу стадіону після закінчення матчу. Зокрема, о 01:45 від квиткових кас стадіону «Арена Львів» вирушать 3 великі автобуси за такими маршрутами: стадіон – вул. Наукова – Левандівка, стадіон – центр – вул. Мазепи та стадіон – Сихів – вул. Пасічна – Майорівка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів