Снігопад перервав у Львові матч чемпіонату України

15:58 3 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Поєдинок 18-го туру чемпіонату України серед команд прем’єр-ліги на стадіоні «Україна не закінчився через погодні умови.

Перший тайм сьогоднішнього матчу у Львові пройшов в дуже складних погодних умовах – на полі було багато снігу, команди грали помаранчевими м'ячами. При цьому снігопад не припинявся. Під завісу тайму суперники обмінялися забитими м'ячами.

Рахунок на 42-й хвилині відкрив гравець «Карпат» Сергій М’якушко. А на третій доданій до першого тайму хвилині Антон Кравченко з «Олімпіка» рахунок зрівняв. Однак після перерви арбітр Катерина Монзуль вирішила не відновлювати гру – поле було повністю покрито великим шаром снігу, який не поспішали забирати.

Працівники стадіону почали розчищати поле вже після того, як суддівська бригада пішла в підтрибунні приміщення. Пізніше до них приєдналися вболівальники – їм вдалося прибрати майже половину поля.

Проте через якийсь час арбітри вирішили не проводити другу частину матчу. Коли команди дограють поєдинок – будуть вирішувати Прем'єр-ліга і ФФУ.

Про це повідомили сьогодні, 3 грудня, в інформаційній агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів