«Розслідування поведінки вболівальників» збірної України сприйняли у Львові як подвійні стандарти

11:50 16 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com/ukrainian_football

Голова громадської організації «Завжди Вірні» Тарас Павлів спростував у четвер інформацію про те, що 12 жовтня на стадіоні «Арена Львів» застосували шумову гранату

Голова громадської організації «Завжди Вірні» Тарас Павлів розповів про інцидент з кинутим на поле «Арени Львів» фаєром під час відбіркового матчу Євро-2016 між національними збірними України й Македонії на стадіоні «Арена Львів», котрий, як інформував «Щоденний Львів», став однією з причин дисциплінарного розслідування поведінки уболівальників Союзом європейських футбольних асоціацій (УЄФА):

«Директор «Арени Львів» може й далі собі вигадувати. Яка шумова граната? Ви, напевно, знаєте про те, який у неї ефект. Усі її бачили під час Майдану.Насправді це були звичайні петарди, звичайні фаєри. Такі палятся на кожному матчі.

Потрібно вже давно зрозуміти, що в таких організаціях, як ФІФА, УЄФА, ФАРЕ, постійно діють подвійні стандарти. Одним – усі витівки прощають, а інших – штрафують, дискваліфікують стадіони».

Заяву Тараса Павліва передає сьогодні, 16 жовтня «Тribuna.com».

Як інформував «ЩЛ», УЄФА розслідує поведінку вболівальників під час матчу футбольних збірних України й Македонії у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів