Розлючені вболівальники заблокували «Арену Львів» і перекрили дорогу (відео)

18:30 3 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Відсутність квитків на матч збірних України й Словенії призвела до ексцесів.

Обурені вболівальники, які не можуть придбати квитки на матч збірних України й Словенії, перекрили рух на вулиці, яка веде до стадіону «Арена Львів». Учасник акції зазначив: «Своєю акцією протесту ми вимагаємо чесного продажу квитків на матч «Україна-Словенія». Адже касири на очах у тих, хто стоїть у величезних чергах за квитками, продають перепустки з «чорного» входу».

Штурм кас стадіону «Арена-Львів» триває вже другу добу. Багатьом приїжджим, які прибули за квитками із Чернівецької, Івано-Франківської, Волинської, Тернопільської областей та навіть із Кіровограда, довелось ночувати в автомобілях, оскільки за один день купити квитки їм не вдалося.

Обурені фанати погрожували запалити під «Ареною Львів» шини. Матч плей-офф УЄФА ЄВРО 2016 національної збірної України з футболу зі збірною командою Словенії відбудеться 14 листопада. 

Про це повідомив сьогодні, 3 листопада,  кореспондент агенції «Укрінформ». Натомість тележурналісти розповіли у вівторок:

«Вболівальники збірної України Львівські вболівальники перекрили дорогу через проблеми з продажем квитків на матч збірних України й Словенії. Ця зустріч відбудеться 14 листопада в рамках плей-оф відбору до Євро-2016. 

Близько 15:00 вболівальники почали ходити по пішохідному переходу на вулиці Стрийській, яка веде до «Арени Львів». Періодично фанати пропускали машини.  Після прибуття поліції конфлікт вдалося вирішити». 

Про це повідомили в програмі «Проспорт» телеканалу «1+1».

«Вболівальники перекрили дорогу на вулиці Стрийській – вони почали без упину ходити по пішохідному переходу, через що утворились довгі затори. Однак близько 16:00 дорогу розблоковано і рух автівок відновився. За непідтвердженою інформацією вболівальники планують не пустити автобус «Шахтаря» на «Арену Львів», де «гірники» мають зіграти матч Ліги чемпіонів проти «Мальме», – повідомили сьогодні, 3 листопада,в інтернет-виданні «Футбол 24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів