Президент «Руху» рятує львівські «Карпати»

15:15 6 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Football Hub» у «Facebook»

Президент винниківського футбольного клубу «Рух» з Григорій Козловський домовився з екс-гравцем львівських «Карпат» Володимиром Гудимою про мирову у справі про заборгованість клубу.

Про це повідомив «Football Hub» у «Facebook». «ФК «Карпати» врятований. Григорій Козловський домовився з Володимиром Гудимою про мирову. Усі ексклюзивні деталі згодом», –  йдеться в повідомленні.

«Днями КДК ФФУ прийняв рішення зняти з львівських «Карпат» 6 очок у нинішньому розіграші чемпіонату України через справу про заборгованість екс-хавбеку Володимиру Гудимі. Раніше за борг Гудимі КДК вже знімав з «Карпат» три турнірних очки, але це рішення поки не вступило в силу. Таким чином, з огляду на чергове рішення КДК, з львів'ян найближчим часом знімуть відразу дев’ять очок», – нагадали в «Укрінформі».

«Володимир Гудима грав за «Карпати» у 2007-2014 роках. За словами його представника Андрія Руденка, клуб залишився винен гравцю близько 74 тисяч доларів. Уболівальники «Карпат» збиралися самі погасити борг перед Володимиром Гудимою», – повідомили також в «Укрінформі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів