Пожежники зі Львівщини змагаються в Брюховичах

11:15 27 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Стартували обласні змагання з пожежно-прикладного спорту.

У Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України повідомили в четвер, 27 липня, що сьогодні на базі його спортивного комплексу в селищі Брюховичі урочисто стартували змагання з пожежно-прикладного спорту серед кращих представників рятувальної служби Львівщини. Відкрив їх заступник начальника обласного управління ДСНС із реагування на надзвичайні ситуації Валерій Глобенко. 

Він побажав учасникам легких стартів, фарту та впевненості у своїх силах, а також запевнив: «Головною метою пожежно-прикладного спорту є професійна підготовка людей. Я переконаний, що кожен спортсмен-рятівник потребує міцного здоров’я, вміння долати труднощі та цілеспрямовано йти до поставленої мети. Під час своїх виступів ви насправді показуєте те, що рятувальник виконує щодня: за лічені секунди виїжджає на бойовий виклик, розгортає пожежно-рятувальне спорядження для порятунку людей у найрізноманітніших екстремальних ситуаціях».

Участь у змаганні беруть 34 команди рятувальників із всіх куточків Львівщини.  Упродовж двох днів учасники змагатимуться у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, перенесенні та підйомі по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху навчальної вежі та підйомі за допомогою висувної драбини у вікно третього поверху, пожежній естафеті та бойовому розгортанні від пожежного автомобіля. За результатами усіх забігів найкращі команди-учасниці отримають нагороди та цінні подарунки», – поінформували також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фоторепортаж зі змагань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів