Наставник і капітан збірної України закликали фанів вберегти «Арену Львів» від дискваліфікації

16:48 12 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ffu.org.ua

Михайло Фоменко та Анатолій Тимощук попередили, що наша національна команда може взагалі втратити право приймати опонентів на своїй території.

Головний тренер футбольної збірної України Михайло Фоменко та її капітан зазначили у «Зверненні до вболівальників»:

«Шановні вболівальники! Нам, гравцям національної збірної команди України, надзвичайно приємно ділити з вами тріумфи і злети, долати терни на шляху до перемог!

Ми радо вітаємо кожного шанувальника футболу на трибунах українських стадіонів. Проте зараз ми разом з Вами ризикуємо опинитися у досить неприємній ситуації – коли в Україні не залишиться арен, на яких дозволено проводити міжнародні матчі.

Безвідповідальна поведінка групи вболівальників на НСК «Олімпійський» під час півфінального матчу Ліги Європи між футбольними клубами «Дніпро» та «Наполі», а також – під час фінального матчу за Кубок України, створили реальну загрозу застосування жорстких санкцій до стадіону, аж до ймовірної його дискваліфікації. При цьому нагадаємо, що на «Арені Львів» п’ять секторів будуть порожніми на матчі Україна – Люксембург через некоректну поведінку фанатів під час осіннього матчу Україна – Македонія.

До того ж, Донецьк, Дніпропетровськ, Харків все ще перебувають у списку міст, не рекомендованих УЄФА для проведення міжнародних футбольних зустрічей. За таких обставин національна команда може взагалі втратити право приймати опонентів на своїй території.

А це – категорично неприпустимо! Така перспектива є ганебною для кожного патріота своєї держави, особливо зараз, коли увага всього світу прикута до героїчної боротьби українців за свою незалежність.

Тож ми, гравці національної збірної команди, закликаємо усіх уболівальників – станьте нашим свідомим і ефективним 12-м гравцем! Ми потребуємо ваших емоцій, вашої шаленої енергії, яка, не виплескуючись за межі цивілізованої поведінки, допоможе нам створити на полі справжнє свято футболу. Разом до перемоги!».

Це звернення  опублікували сьогодні, 12 червня, на сайті Федерації футболу України.

Як інформував «ЩЛ», поле «Арени Львів» захищатимуть від уболівальників металеві ґрати

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів