На львівській «Динаміаді» перемогли нацгвардійці (+відео)

21:54 23 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Другими звершили чемпіонат фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» з поліатлону прикордонники, третіми – команда Служби безпеки України.

Фінальний день чемпіонату фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» з поліатлону розпочався з бігу – спринту й кросу. У напруженій боротьбі учасники команд долали дистанції, які потребують максимальної швидкості, – 60 та 100 метрів, а також змагалися в кросі на дистанції один та три кілометри.

Відтак, другий етап всеукраїнських спортивних змагань «Динаміада 2016», який відбувся у Львові, закінчився перемогою команди Національної гвардії України у гирьовому спорті та перемогою нацгвардійців в чемпіонаті ФСТ «Динамо» з поліатлону. За підсумками змагань місця розподілились наступним чином: перше місце – команда Національної гвардії України; друге – команда Державної прикордонної служби України; третє – команда Служби безпеки України; четверте – команда Державної служби України з надзвичайних ситуацій; п’яте – команда Управління державної охорони України.

Начальник відділу фізичної підготовки і спорту Головного управління Національної гвардії України, полковник Сергій Лещеня, розповів: «На першому етапі всеукраїнських спортивних змагань «Динаміада 2016», який відбувся в Одесі, команда Національної гвардії України зайняла перше загальнокомандне місце з легкоатлетичного кросу та самбо. У Львові ми підтвердили високий рівень підготовки наших гвардійських спортсменів збірних команд зайнявши загальнокомандне перше місце з гирьового спорту та поліатлону. Третій етап «Динаміада 2016» розпочнеться в жовтні в Києві. Команди силових структур змагатимуться за призові місця в стрільбі з бойової зброї та зійдуться на рингу в рукопашному бої. Впевнений, що бійці Національної гвардії України і в третьому етапі займуть призові місця».

Про це повідомили сьогодні, 23 вересня, в прес-службі Національної гвардії України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів