Матч «Шахтаря» й «Фенербахче» на «Арені Львів» обслуговуватиме сьогодні додатковий транспорт

13:27 5 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: shakhtar.com

На трьох маршрутах – №3, №25 та №20 –збільшено кількість машин і всі подвійні тролейбуси, які є у тролейбусному депо, будуть задіяні на вивіз глядачів після футбольного матчу. На автобусних маршрутах №3А, №10, №25, №40 також збільшують кількість машин на всіх маршрутах.

Для вболівальників, які поїдуть сьогодні на футбольний матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Шахтар» – «Фенербахче», курсуватиме додатковий транспорт до стадіону «Арена Львів». начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир розповів:

«Сьогодні надзвичайна подія в нашому місті. Вперше турецький клуб у Лізі чемпіонів у Львові грає з українським клубом «Шахтар». Очікується аншлаг на стадіоні, багато гостей та мешканців нашого міста будуть дивитися футбольний поєдинок.

Ми з клубом уже організували транспортне сполучення і вирішили питання з вивезенням технічного персоналу.  В стандартному режимі ми виставляємо два додаткових маршрути: до початку матчу шатл-баси курсуватимуть з площі Петрушевича (шість автобусів на довіз людей і стільки ж – на вивіз) та від кінотеатру імені Олександра Довженка (чотири автобуси на довіз і стільки ж –  на вивіз глядачів) до вулиці Вернадського».

Окрім цього, буде посилений режим роботи тролейбусів: на трьох маршрутах – №3, №25 та №20 – збільшенл кількість машин і всі подвійні тролейбуси, які є у тролейбусному депо, будуть задіяні на вивіз глядачів після футбольного матчу. На автобусних маршрутах №3А, №10, №25, №40 також збільшують кількість машин на всіх маршрутах.

Віктор Щир пояснив: «На вивіз технічного персоналу ми спланували чотири автобуси в чотирьох напрямках о 1:30 ночі. Цієї кількості автобусів буде достатньо, щоб розвести всіх стюартів і працівників стадіону після футбольного матчу до тих районів, де вони проживають.  Також завтра в районі Автовокзалу буде працювати ЛКП «Муніципальна дружина» для забезпечення громадського порядку. Є проблеми з «Львівелектротрансом», коли велика кількість глядачів іде на Автовокзал і сідає у тролейбус. Траплялись випадки, коли були розбиті вікна і поламані двері. Тож ми задіємо нову форму: на кожних дверях буде стояти контролер з «Львівелектротрансу». Так будемо везти глядачів в цей день». 

Про це повідомили сьогодні, 5 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів