Львів’янин Василь Іванчук переміг у матчі збірних України й Китаю на чемпіонаті світу зі шахів

19:32 26 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Наша національна команда зіграла внічию й зберегла лідерство на чоловічій командній першості планети.

У вірменському місті Цахкадзорі завершився сьогодні, 26 квітня, матч 7-го туру чоловічого командного чемпіонату світу з шахів, в якому збірна України зустрічалася з командою Китаю й зіграла внічию – 2:2. У цьому двобої зустрічалися лідери світової першості, що змагаються за перше місце в підсумковій турнірній таблиці.

У чотирьох партіях матчу було зафіксовано відразу дві результативні партії. Львів’янин Василь Іванчук білими фігурами переміг Янгі Ю, а Павло Ельянов, своєю чергою, чорними поступився Хіангжи Бо. Партії Олександр Моїсеєнко з Йі Вей Лірен Дінг з Русланом Пономарьовим завершилися внічию. Таким чином, в обох команд стало по 11 командних очок в турнірній таблиці, але українці випереджають суперника на 0,5 бала за особистими показниками – 17,5 бала, проти 17.

Повідомляючи про це сьогодні, 26 квітня, інформаційна агенція УНІАН також нагадує, що раніше сьогодні жіноча збірна України на аналогічному турнірі в китайському міцсті Ченду теж зіграла внічию з командою Китаю - 2:2 . Чоловічий і жіночий командні ЧС проходять у Вірменії та Китаї з 18 по 29 квітня.

Як інформував «ЩЛ», Марія Музичук зі Львівщини перемогла в матчі збірних України й Китаю на чемпіонаті світу зі шахів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів