Львів’яни вибороли призові місця на другому етапі Кубка світу з веслування

18:00 25 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У німецькому місті Дуйсбург завершився другий етап Кубка світу з веслування на байдарках і каное.

Зокрема заслужені нагороди з етапу Кубка світу з веслування на байдарках і каное везуть додому львівські каноїсти. Срібними призерами у складі збірної команди України стали двоє спортсменів Львівської ШВСМ – Віталій Вергелес і Володимир Бородулько, які вибороли срібні нагороди на дистанції 1000 метрів в каное-четвірці. А наступного дня представник Львівщини Віталій Вергелес виборов ще дві нагороди: в каное-четвірці здобув срібну медаль на дистанції 200 метрів та бронзову нагороду на цій же дистанції в каное-двійці.

Про це повідомили сьогодні, 25 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації. Натомість в прес-службі міської ради розповіли:

«У Дуйсбургу завершився ІІ етап Кубка світу з веслування на байдарках і каное. Срібні нагороди здобула каное-четвірка в складі Дениса Камерілова, Віталія Вергелеса, Едуарда Шеметила та Володимира Бородулька, який, до речі, мав дебютний старт у змаганнях такого рангу на дистанції 1000 метрів. 

У неділю, 24 травня, фінали також були цікавими. Так, на дистанції С-2 200 м на сусідніх доріжках стартували два українських екіпажі: в запеклій боротьбі Камерілов-Вергелес фінішували третіми, а Вандюк-Рибачок – сьомими. 

Ще одну срібну нагороду здобула каное-четвірка на 200 м, в якій Юрій Чебан склав компанію Віталію Вергелесу, Денису Камерілову та Едуарду Шеметило.  Таким чином, у підсумку українська збірна здобула дві срібні медалі та одну бронзу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів