Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» переміг на турнірі в Польщі

13:14 24 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kazhany.lviv.ua

Після перемоги у Вишкові команда Яна Суха візьме участь у ще одному міжнародному турнірі.

Волейболісти львівських «Кажанів» стали переможцями міжнародного турніру в Польщі. Команда Яна Суха стала найкращою на змаганнях у Вишкуві», – повідомили у Федерації волейболу України, де також розповіли:

«Що цікаво, на цьому турнірі волейболісти «Кажанів» поділилися на дві окремі команди. За першу команду грали волейболісти, які є наближеними до основного складу, а за другу виступали гравці, які, на думку польського наставника Яна Суха, до «основи» наразі не дотягують.

Втім, по ходу турніру наставник львів’ян багато експериментував зі складами обох команд. Перша команда «Баркому» виграла у трьох поєдинках одноколового турніру і стала його переможцем.

На рахунку львівських волейболістів успіхи в матчах з польськими суперниками «Кампер Вишкув» - 3:1 та «Пекпол Островенька» – 3:2. Також «Барком-Кажани-1» переміг другу команду зі Львова – 3:1.

Друге місце на турнірі виборола команда «Кампер Вишкув», третє – «Пекпол Остовенька». А «Барком-Кажани-2» фінішував четвертим.

Після перемоги на турнірі у Вишкові «Барком-Кажани» візьме участь у ще одному міжнародному турнірі у польських Сувалках, господарями якого будуть бронзові призери нещодавнього «Кубка Лева» – команда «Слєпск Сувалки».

Про це повідомили на сайті Федерації волейболу України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів