Львівські «Карпати» зганьбилися в Івано-Франківську

20:45 20 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: Kurs.if.ua

Друголігове «Прикарпаття» перемогло футбольний клуб прем’єр-ліги.

Івано-франківське «Прикарпаття» перемогло львівські «Карпати» у матчі 1/16 кубку України з футболу з рахунком 2:1. За франківську команду наприкінці першого тайму відзначився капітан команди Володимир Боришкевич, а на 65-й хвилині Василь Дербах подвоїв рахунок.
Після цього фани львівських «Карпат» влаштували безлади на стадіоні. Відтак, арбітру довелося призупинити матч більш ніж на півгодини.
Після відновлення гри «Прикарпаття» мало ще кілька моментів, аби збільшити рахунок у зустрічі. Але на 126-й хвилині зустрічі»Карпати» зуміли забити. Голом відзначився Редван Мемешев. На більше львів'яни не спромоглися.
Про це повідомили сьогодні, 20 вересня, в івано-франківському інтернет-виданні «Kurs.if.ua».

Про сьогоднішній матч «Карпат» розповіли також в його інформаційному центрі:
1/16 фіналу Кабка України, 20 вересня, Івано-Франківськ, стадіон «Рух», 10 000 глядачів, похмуро, дощ, +15°С
«Прикарпаття» – «Карпати» – 2:1
Арбітр – Олександр Солов’ян (Київ). Асистенти арбітра: Володимир Думенко (Харків), Денис Сердюк (Полтава).  Четвертий арбітр – Андрій Кошура (Чернівці). Спостерігач арбітражу – Геннадій Літвінов (Луганськ).
«Карпати»»: Вульчин, Бочкур, Приймак, Данищук, Яневич, Дербах, Оринчак, Веприк (Дитко, 88), Боришкевич (Януш, 73), Конкольняк (Кузьмин, 58), Худобяк.
Запасні: Семенів, Геник, Прошак, Гуменюк.
Головний тренер – Володимир Ковалюк.
«КАРПАТИ»: Мисак, Лебеденко (Акулінін, 66), Нестеров, Лобай, Мірошніченко, Тіссоне (Гуцуляк, 46), Кльоц, Худоб’як, Ксьонз, Мякушко (Мемешев, 53), Гладкий.
Запасні: Мозіль, Кортеджано, Чачуа, Карраскаль.
Головний тренер – Сергій Зайцев.
Голи: Боришкевич, 41, Дербах, 65 – Мемешев, 90.
Третій попередній раунд для львівських «Карпат» розпочався зі зливи в Івано-Франківську. До складу «зелено-білих» повернулись капітан Ігор Худоб’як та Фернандо Тіссоне, які пропускали гру із «Зорею» через травму. Натомість Артем Федецький залишився підтримувати команду з трибун.
Шквал емоцій та бажання першими показали номінальні господарі зустрічі. Екс-карпатівець Веприк отримав право виконати дебютний стандарт у матчі – для Романа Мисака не склало багато сили відбити удар івано-франківця. Вслід за партнером намагався помірятись силами із кіпером «зелено-білих» Конкольняк, але занадто неточно пробив футболіст.
Відповіді «Карпат» були куди агресивніші. Зокрема, після чергового прориву львів’ян, м’яч опинився у воротах Вульчина, але боковий рефері зафіксував положення «поза грою». У боротьбі з Олександром Гладким саме гравець «Прикарпаття» зрізав круглого у власні ворота. Градус матчу не зменшувався ні на мить. «Зелено-білі» класно розіграли м’яч та швидко вибігли в контратаку: Мякушко точно віддав на Ксьонза, а той котив круглого у ноги капітану – сильний удар Ігоря встигли заблокувати в останню мить.
Заповнені вщент трибуни стадіону «Рух» гнали своїх улюбленців вперед. Франківчани досить впевнено себе почували на полі та відверто не боялись вищолігового суперника. Футболісти «Прикарпаття» прорвали оборону карпатівців, а Оринчак зумів пройти з м’ячем та перекинути голкіпера гостей; на щастя, досить неточно. Натомість його партнер по команді, опинившись один на один з Мисаком, все ж переправив круглого у ворота. Рефері вказав на центр поля та не помітив, що Боришкевич забив після відвертого порушення правил на Тіссоне.
Відразу по-перерві на полі з’явився Олексій Гуцуляк як підсилення передньої ланки «Карпат». У дебютні хвилини першої 45-хвилинки «зелено-білі» створили кілька хороших моментів. На жаль, увінчатись успіхом не судилось жодному з них. Знову забили суперники: на підступах до штрафного майданчика сильний удар Дербаха встановив на табло рахунок 2:0.
Львівські вболівальники не витримали і показали всю злість після двох пропущених м’ячів. Арбітру матчу довелось призупинити гру. Майже півгодинна перерва заспокоїла емоції львівської торсиди, а команди знову з’явились на полі аби продовжити поєдинок. Класну можливість забивати отримав «свіжий» Акулінін – кіпер господарів здійснив крутий сейв. Подібний епізод повторився за кілька хвилин: цього разу, забивати мав Олексій Гуцуляк, який не зумів замкнути навіс від свого партнера. На останніх хвилинах карпатівці зуміли відіграти один м’яч: Нестеров скинув Мемешеву, який скористався своєю можливістю та встановив остаточний рахунок – 2:1.
Про це повідомили сьогодні, 20 вересня, в інформаційному центрі ФК «Карпати»ю
Як інформував «ЩЛ», фанати «Карпат» втрутилися в хід матчу 1/16 Кубка України –його призупиняли через заворушення, які влаштували вболівальники зі Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів