Львівські «Карпати» розрахувалися з Мілошевічем

17:05 20 липня 2016 р.

Іван Мілошевіч

Іван Мілошевіч
Фото: sportarena.com

В опублікованій на сайті Прем’єр-ліги турнірній таблиці чемпіонату України у «зелено-білих» – усе ще мінус шість очок.

Львівські «Карпати» повністю розрахувалися з екс-гравцем клубу Іваном Мілошевичем. Про це заявив представник футболіста Дмитро Коробко.

Як уже повідомлялося, «Карпати» заборгували колишньому захиснику 142 тисячі доларів, однак, незважаючи на накладену заборону на трансфери і зняття очок, не поспішали виплачувати Мілошевичу гроші. І ось нарешті Дмитро Коробко повідомив: «Сьогодні ми закрили це питання. Спочатку йшли переговори про мирову угоду, але в результаті «Карпати» переслали на гривневий рахунок Мілошевича всі гроші. Тепер трансферна заборона повинна бути знята з Карпат. Тільки не знаю, коли це станеться і коли буде наступне засідання Контрольно-дисциплінарної комісії Федерації футболу України. «Карпати» просто принесуть туди докази виплати і ми, природно, не будемо заперечувати. Вони віддали все повністю - і суму основного боргу і відсотки, встановлені у вигляді санкцій».

На запитання «Чи влаштував Мілошевича гривневий еквівалент?» його представник відповів: «Влаштував. Вони заплатили фактично за сьогоднішнім курсом».

Як уже повідомлялося, через борг Мілошевичу з «Карпат» знято шість очок. Про це розповіли сьогодні, 20 липня, в інтернет-виданні «Sportarena.com». Натомість в опублікованій на сайті Прем’єр-ліги турнірній таблиці чемпіонату України у «Карпат» – усе ще мінус шість очок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів