«Львів» прийматиме «Прикарпаття» на стадіоні «СКІФ»

09:35 21 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: fclviv.com.ua

Матч 23-го туру чемпіонату України з футболу в другій лізі між ФК «Львів» та івано-франківським «Прикарпаття» розпочнеться в суботу, 21 квітня, на стадіоні «СКІФ» на вулиці Черемшини о 17.00.

Про це повідомили в інформаційній службі футбольного клубу «Львів», де також розповіли: «Після 22-го туру чемпіонату України з футболу в другій лізі, в якому ФК «Львів» програв на виїзді житомирському «Поліссю» з рахунком 2:0, львів’яни розташувались на четвертій позиції. Попереду «городян» чекає два важких поєдинки із лідерами чемпіонату – спершу у Львові з «Прикарпаттям», а потім – на виїзді з «Агробізнесом».

«Підопічні Володимира Ковалюка у другій частині сезону впевнено перемагають суперників, натомість ФК «Львів» після перемоги над тернопільською «Нивою» два матчі поспіль не може забити. «Прикарпаття» знаходиться на другій сходинці турнірної таблиці, маючи в своєму активі 47 очок, 15 перемог, дві нічиї», – поінформували також у прес-службі ФК «Львів».

«Суперник програвав лише тричі – двічі зазнав поразки від «Агробізнеса» з рахунком 2:5 та 2:4 та раз від житомирського «Полісся» 2:0. Матчі першого та другого кола відбулись на виїзді в Івано-Фраківську, де двічі «синьо-золоті леви» зазнавали поразки. У першому матчі за «Прикарпаття» відзначився у другому таймі Ігор Худоб’як та отримав другу жовту картку Ігор Ощипко, тому львів’яни догравали у меншості. А на початку цього поєдинку львів’яни втратили півзахисника Анатолія Кучинського, який порвав хрестоподібні зв’язки», – розповіли також у прес-службі ФК «Львів».

Більше інформації – на її сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів