Лучники зі Львова здобули медалі чемпіонату світу

13:48 19 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В американському місті Янктон завершився в понеділок, 19 лютого, чемпіонат світу зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих та юніорів.

У прес-службі Львівської ОДА повідомили в понеділок, 19 лютого, що в чемпіонаті світу зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих та юніорів в американському місті Янктон, який завершився в сьогодні, брали участь 12 українців, семеро яких – зі Львова. Зокрема, у змаганнях серед жінок у командній першості «бронзові» нагороди вибороли львів’янки Соломія Трапезнікова та Вероніка Марченко. Медаль такого ж ґатунку у командній першості серед чоловіків здобув Георгій Іваницький.

Представники Львівщини відзначилися і в юніорській категорії – Олександр Панциру та Роман Шеремет у командній першості піднялися на другу сходинку п’єдесталу. При цьому в індивідуальних змаганнях Панциру посів третє місце, а Шеремет фінішував шостим.

Українки-юніорки у командній першості здобули бронзу. Серед них – львів'нки Орися Дідич та Жанна Наумова. Юніор Іван Кожокар із Чернівецької області став чемпіоном світу в особистій першості.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів