«Карпати» (Львів) – «Динамо» (Київ) – 0:1 (відео)

21:40 27 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Господарям поля забракло сьогодні влучності.


Відео: ТСН ПРОСПОРТ

Інформаційний центр ФК «Карпати» розповів про сьогоднішній матч у Львові таке:

«Карпати» (Львів) – «Динамо» (Київ) – 0:1

Кубок України з футболу, 1/8 фіналу. 27.09.2014, 19:30. «Україна», Львів. Без опадів. +12°С.

Арбітр – Юрій Вакс (Сімферополь). Асистенти арбітра: Андрій Береговий (Макіївка, Донецька обл.), Володимир Висоцький (Малокатеринівка, Запорізька обл.). Четвертий арбітр – Михайло Митровський (Ужгород). Делегат ФФУ – Ігор Хіблін (Хмельницький).  Спостерігач арбітражу – Михайло Прозоровський (Вінниця).

«Карпати»: Мисак, Костевич (Худоб’як, 32), Балажіц, Пластун, Мірошніченко, Даушвілі (Голодюк, 54), Мартинюк, Чачуа, Кожанов, Ксьонз, Сергійчук (Страшкевич, 73).

Запасні: Ільющенков, Гітченко, Кополовець, Пучковський.

В.о. головного тренера – Ігор Йовічевіч.

«Динамо»: Рибка, Даніло Сілва, Мігєль (Рибалка, 80), Ленс, Сидорчук, Гусєв (Калитвинцев, 62), Віда, Макаренко, Хачеріді, Беланда (Буяльський, 62), Теодорчик.

Запасні: Рудько, Селін, Безус, Бурда.

Головний тренер – Сергій Ребров.

Гол: Теодорчик, 5.

Попередження: Мартинюк, 15, Чачуа, 60 – Сидорчук, 36.

Експериментальний склад – поняття двояке, як не крути. Чутки про те, що «Динамо» приїде до Львова з дублерами на борту, так і залишилися чутками. Не було, правда, Ярмоленка, але, схоже, тому, що він захворів. Власне, склад у Сергія Реброва був цілком бойовим: в обороні грав Хачеріді, у центрі поля грали Велозу та Гусєв, попереду новачок Теодорчик. Хіба це експерименти? Стандартна ротація, не більше. 

Щодо «Карпат», то в запасі залишився Олег Голодюк, натомість його місце зайняв Ярослав Мартинюк. Правда, у середині тайму Славку довелося змінити локацію, адже ушкодження зазнав Володимир Костевич, якого змінив Ігор Худоб’як. Інших змін, порівняно з матчем проти «Металіста» не було. 

Тільки-но почався матч, як фанати «левів» змусили усіх присутніх звернути свою увагу до їхнього сектору, тоді як події на полі відійшли на задній план. Ультрас організували красиве і якісне модульне шоу і підняли Кубок на Львовом. Було усе насправді красиво, але киян таке дійство не налякало. Більше того, підопічні Сергія Реброва масованими силами пішли вперед, що дуже скоро принесло їм результат. Отримавши м’яча на лінії штрафного Ленс, хоч і міг бити сам, віддав акцентований пас в центр карного на Теодорчика, після чого поляк сильно пробив низом. На жаль, Мисак зміг лише зачепити м’яча, але не більше – 0:1. 

Зрівняти рахунок міг Сергійчук, який вдало зреагував на відскок м’яча. Однак, Михайло, схоже, не чекав на такий подарунок, тому пробив точно в Рибку, хоча, усе можна було викрутити на більшу користь для «Карпат». 

Цей момент допоміг «Карпатам» вирівняти гру, хоча динамівці переважали господарів у швидкості та організації гри. Варто віддати належне киянам – після приходу на тренерський місток Сергія Реброва, їхня гра суттєво покращилася, стала динамічною та по-спортивному агресивною. 

Як і обіцяв Ігор Йовічевіч, у плані бажання та самовіддачі його підопічні столичній команді не поступалися, хоча доходити до воріт Рибки було надзвичайно складно. «Леви» вдалися до дальніх ударів – спершу Даушвілі з усіх сил пробив з-за меж карної зони, однак влучив, схоже, в когось зі своїх партнерів. А потім Ксьонз – один з найкращих гравців першого тайму, класно запустив вперед Кожанова, але Денис пробив над перекладиною. 

По перерві «Карпати» почувалися на полі значно комфортніше – вони більше володіли перевагою, натомість їхні суперники спокійно оборонялися і при нагоді атакували. Однак моментів ані в одної, ані в іншої команди практично не було. Кілька разів карпатівці мали хороші шанси у перспективі зрівняти рахунок, але гравцям бракувало швидкості думки – коли партнери уже відкривалися і залишалося лише віддати точну передачу, Сергійчук чи Ксьонз банально барилися із пасами, відповідно, захисники киян легко накривали своїх опонентів. А інколи просто бракувало холоднокровності та точності. Після шикарної передачі в штрафний на Кожанова, Денис зручно скинув м’яча під удар Голодюку – залишалося просто точно пробити у будь-який кут, Олег засандалив круглого по горобцях. 

Чим менше часу залишалося, тим більше пресингували карпатівці своїх суперників. Попереду в «Динамо» нічого не вдавалося, але й «леви» ніяк не могли завдати вирішального удару. Зате досить боляче вдарив по «Карпатах» Юрій Вакс, який просто дивовижно шкодував Ленса – голландець кілька разів смачно заїхав по «ахілах» Ксьонза – арбітр обмежувався лише усними попередженнями. 

Все ж «Динамо» того вечора вистояло, залишило свої ворота в недоторканості. «Карпати» спробують розпечатати їх у матчі-відповіді, хоч це зробити буде куди складніше. Після цього матчу «левам» варто щиро подякувати за старання та боротьбу. Ще прийде час!».

Про це повідомляється в суботу на сайті ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів