Ігор Йовічевич таки залишить посаду тренера львівських «Карпат», – ЗМІ (відео)

15:44 4 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: football.ua

На запитання про те, чи вчорашня вечірка була для наставника прощальною, він відповів: «Так».

Після вчорашнього матчу з «Шахтарем» львівські «Карпати» запланували футбольну вечірку. Про це повідомили на телеканалі «Футбол 1».

На запитання про те, чи є ця вечірка для нього прощальною, Йовічевич відповів: «Так».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Карпати» не збираються продовжувати контракт, який у хорватського фахівця спливає 31 грудня.

Про це повідомили сьогодні, 4 листопада, на сайті «Чемпіон». Натомість у прес-службі ФК «Карпати» вчора зокрема опублікували такі відповіді Ігоря Йовічевіча на запитання журналіста:

– Ви продовжите працювати з «Карпатами»?

– 31 грудня мій контракт підійде до завершення. Все, що міг протягом п'яти років, віддав клубу. Вважаю, можливий недолік досвіду і знань я компенсував своїм натхненням, позитивом, енергією, своїми амбіціями. Я перейняв досвід в інших кваліфікованих людей в клубі, передавав досвід підопічним. Вдячний клубу за те, що він мені дав. Дякую уболівальникам за підтримку. Вони і під час ігрової кар'єри, і зараз дуже добре впливали на мене. Я отримую енергію, яку і передаю своїм футболістам. Дуже радий, що був тренером «Карпат»! Повторюся, буду тренером до 31 грудня, а далі подивимося.

– Чи не виключаєте варіант, при якому команда за вас попросить і це вплине на ваше рішення залишитися у Львові, в Україні?

– Я й так дуже радий, ви собі не уявляєте! Футболісти сказали, що і далі хочуть працювати зі мною. Вони демократично висловили свою думку. Ми одна сім'я, наша сила якраз в єдності – таке рідко зустрінеш, і в Україні я назву всього пару команд, в яких такі сильні взаємини між тренерським штабом і гравцями. Львів – дуже специфічний регіон, і люди за характером відрізняються... Це футбол, зрештою, і тренери змінюються. Не буду я, прийде інший тренер, який буде кваліфікованим, буде так само давати результат, розвивати молодих футболістів. Ви бачили сьогодні, як багато їх грало. Через кілька років вони будуть грати, можливо, з ПСЖ в Парижі. Це реальність і це величезний досвід для нашого клубу, який є трендом в українському футболі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів