Фанати львівських «Карпат» втрутилися в хід матчу 1/16 Кубка України

20:00 20 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: mi100.info

Матч 1/16 Кубка України в Івано-Франківську між «Прикарпаттям» і «Карпатами» призупиняли через заворушення, які влаштували вболівальники зі Львова.

У середу, 20 вересня, в Івано-Франківську призупинили матч 1/16 Кубка України Кубка України з футболу між «Прикарпаттям» та львівськими «Карпатами». Після того, як на 41-й хвилині гравець «Прикарпаття» Володимир Боришкевич відкрив рахунок у матчі. фанати «Карпат» запалили піротехніку і поле вкрив густий дим. А після другого голу, який івано-франківська команда забила на 62-й хвилині, львівські фанати прорвалися з піротехнікою на поле.
Одразу після цього матч зупинили. Поліція намагається врегулювати ситуацію. У відповідь на це львівські фанати кричать образливі слова в адресу правоохоронців.
Змогли заспокоїти агресивних фанів тільки учасники війни на сході України з Прикарпаття.. Після цього гра мала продовжитись, проте івано-франківська команда відмовляється виходити з роздягалень через небезпеку.
Про це повідомили сьогодні, 20 вересня, в івано-франківському інтернет-виданні «Бліц-інфо». Утім, онлайн-трансляція цього матчу на телеканалі «ZIK» засвідчує, що матч таки продовжили.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів