Депутати ЛМР започаткували «Клуб ігрових видів спорту»

18:00 7 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Комунальний заклад «Клуб ігрових видів спорту» буде структурним підрозділом управління молоді та спорту департаменту гуманітарної політики ЛМР.

У прес-службі Львівської міськради повідомили в четвер: «Сьогодні, 7 грудня, на пленарному засіданні Львівської міської ради депутати проголосували за створення Львівського комунального закладу «Клуб ігрових видів спорту», який буде структурним підрозділом управління молоді та спорту департаменту гуманітарної політики. ЛКЗ «КІВС» буде включати відділення з ігрових видів спорту – відділення водного поло, гандболу, регбі, баскетболу та волейболу. ЛКЗ «КІВС» здійснюватиме навчально-виховну, фізкультурно-оздоровчу, організаційно-методичну, навчально-тренувальну та спортивну роботу з учнями-спортсменами та спортсменами-професіоналами з ігрових видів спорту».
«Основними завданнями Львівського комунального закладу «Клубу ігрових видів спорту» будуть здійснення фізкультурно-оздоровчої та виховної роботи серед дітей та молоді, спрямованої на зміцнення здоров’я, забезпечення оптимальної рухової активності та формування гуманістичних цінностей і патріотичних почуттів, масове залучення до дитячо-юнацького та резервного спорту обдарованих осіб. творення умов для максимальної реалізації їхніх здібностей у спорті вищих досягнень, сприяння удосконаленню системи підготовки висококваліфікованих спортсменів, забезпечення успішного виступу спортсменів ЛКЗ «КІВС» на Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях, пропаганда та популяризація фізичної культури, спорту та здорового способу життя, сприяння розвитку і зміцненню зв’язків з міжнародними та іншими спортивними організаціями», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів