21 вересня у Львові – вирішальний етап Чемпіонату України з автомобільного слалому (відео)

18:18 19 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, змагання відбудуться в неділю біля торгового центру «Метро» на вулиці Городоцькій, 300.


Відео: Zaxid.Net TV

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що в неділю, 21 вересня, наше місто вдруге прийматиме Всеукраїнську чемпіонську серію з автомобільного слалому. Її четвертий і вирішальний етап – «Кубок Лева» – відбудеться біля торгового центру «Метро» на вулиці Городоцькій, 300. У повідомленні також зазначено:

«Цьогоріч цікавинкою етапу буде як формат проведення, так і протистояння між учасниками. На етапі змагатимуться учасники зі Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Вінниці, Хмельницького, Києва.

Програма змагань:

13.00-15.00 – Закінчення прийому заявок, реєстрація, передстартовий інструктаж, технічний та медичний контроль, тренувальні заїзди.

15.00-15.30 – Урочисте відкриття.

15.30-19.00 – Залікові заїзди (Коротка та Основна гонка).

19.00-20.00 – Нагородження переможців.

Класи автомобілів: Автомобілі із переднім приводом професійні спортсмени, автомобілі із заднім приводом професійні спортсмени, Автомобілі із переднім приводом новачки, автомобілі із заднім приводом новачки.

Довідка: Автослалом («фігурне водіння», «швидкісне маневрування») – це перегони на час розміченою стойками (конусами, покришками) територією (круті повороти, змійки, розвороти на 180 градусів заднім і переднім ходом). Його придумали для стимулювання підвищення навиків керування автомобілем як професійних, так і простих водіїв».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів