1 травня у Львові розпочнуть приймати заяви учасників конкурсу «Дитячий тренер»

10:50 1 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lviv.samopomich.ua

Сто кращих тренерів нашого міста, які працюють з дітьми та молоддю до 18-ти років, отримають грошову винагороду по 25 тисяч гривень.

«З 1 травня 2016 року у Львові стартує прийом документів на участь у конкурсі «Дитячий тренер – 2016», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради , де також розповіли подробиці:

«Цього року ухвалою сесії Львівської міської ради №397 від 21 квітня 2016 року вдруге прийнято програму підтримки тренерів, які працюють з дітьми на території Львова. Програма була розроблена управлінням молоді, сім’ї та спорту спільно з лідерами спортивного середовища, керівниками фізкультурно-спортивних товариств, Львівським державним університетом фізичної культури та постійною депутатською комісією молодіжної політики, спорту та оздоровлення.

Відповідно до програми сто кращих тренерів Львова, які працюють з дітьми та молоддю до 18-ти років, отримають грошову винагороду по 25 тисяч гривень. Для участі у програмі можуть подаватися як самі тренери, так і бути висунутими від спортивних клубів чи федерацій. 

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив: «Другий рік поспіль ми реалізовуємо програму «Дитячий тренер». Це дозволяє нам підвищувати престиж дитячого тренера у нашому місті, створювати більш сприятливі умови для спортивних тренерів, які працюють з дітьми, адже все що ми вкладемо в дитячий спорт сьогодні – принесе спортивний успіх для нашого міста і країни вже завтра. Ми врахували минулорічний досвід реалізації програми щоб зробити конкурс максимально прозорим та простим для учасників».

Для участі в конкурсі кандидатам необхідно подати через Центр надання адміністративних послуг Львівської міської ради пакет документів: заяву на участь у програмі (додаток №1 до програми), копії паспорта громадянина України та ідентифікаційного коду, довідку з місця проживання, заповнену та завірену кандидатом таблицю (додаток №3 до програми) відповідно до критеріїв та розподілу балів, визначених додатком №2 до програми, інші підтверджуючі документи згідно з додатком №2 до програми. Програму та перелік документів для подачі на участь у конкурсі можна завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/open?id=0B0i11J0Guf6fflFlNmdNZ0F3Nlp0ck43Q25uNERQZWktU0FNUzJhbENqVG9aMWQyenVybjQ

Документи слід подавати через Центри надання адміністративних послуг на першому поверсі Ратуші (на площі Ринок, 1) або районні представництва Центру) з 1 травня до 1 серпня 2016 року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів