Завтра у Львові – пориви вітру й дощ зі снігом

22:34 2 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: opogode.ua

Синоптики знову попередили про негоду.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра, 3 лютого, вночі та вранці будуть пориви південно-західного вітру 17-22 метрів за секунду. Вночі – без істотних опадів. Вранці та вдень часом – дощ та мокрий сніг. Температура повітря вночі становитиме 3-5° тепла, вдень – 5-7° тепла», – повідомили сьогодні, 2 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«4 лютого: хмарна погода. Вночі – місцями, а вдень по всій території часом – мокрий сніг та сніг. Подекуди – налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 9-14 метрів за секунду, вдень місцями – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 0-5º морозу, вдень – від 2° морозу до 3º тепла.

5 лютого: хмарна погода з проясненнями. Вночі – без істотних опадів. Вранці та вдень часом – сніг та мокрий сніг. Подекуди – налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі буде 0-5º морозу, вдень від – 2° морозу до 3º тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів