Відзавтра на дорогах Львова – ожеледиця й налипання мокрого снігу

20:27 2 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, синоптики попередили про погіршення гідрометеорологічної обстановки.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 березня, «Щоденному Львову»:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє про погіршення гідрометеорологічної обстановки. Так, 3 березня на дорогах буде ожеледиця, місцями пориви західного вітру 15-20 метрів за секунду, вночі та вранці – налипання мокрого снігу, ожеледь. Температура повітря вночі коливатиметься від 1º морозу до 1º тепла, вдень становитиме 3-5º тепла.

4 березня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – без істотних опадів, вдень часом дощ та мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер західний, 7-12 метрів за секунду, подекуди – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 1-6º морозу, вдень –  1-6º тепла.

5 березня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – без опадів, вдень місцями – невеликий дощ та мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 2-7º морозу, вдень – 1-6º тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів