У Львівській міськраді передбачили на осінню висадку рослин понад 1,5 млн. гривень

10:10 27 жовтня 2017 р.

У ЛМР запевнили: «У районних адміністраціях Львова оголошують тендери на закупівлю та виконання робіт з осінньої висадки рослин».

У Львівській міськраді повідомили також сьогодні, 27 жовтня: «До кінця року планують завершити висадку. Загальна вартість робіт з озеленення у всіх районах Львова складає понад 1,5 млн. гривень».

Керівник Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля запевнив: «Фактично всі закупівлі й висадку рослин ми здійснили влітку. На цьому тижні у межах проекту облаштування громадського простору на вулиці Дорошенка ми висадили три клени Фрімана». 

Своєю чергою, голова Сихівської районної адміністрації Володимир Івасюк повідомив: «Ми вже провели один тендер на 400 тисяч гривень, а зараз оголосили ще один на 190 тисяч гривень. Плануємо в середині листопада розпочати вже роботи з озеленення. Загалом ми плануємо висадити кущі форзиції та різновиди кленів на вулицях Стрийській, Зеленій і  Сихівській».. 

«У Личаківському районі міста Львова також проведуть осінню висадку рослин. Як зазначив голова РА Іван Лозинський, станом на сьогодні оголосили тендер, чекають на завершення процедури конкурсу, проведуть закупівлі і виконають роботи. На це передбачено 190 тисяч гривень», – поінформували також у міськраді.

Своєю чергою, голова Шевченківської районної адміністрації Надія Банах розповіла: «Станом на сьогодні ми оголосили тендер. На осінню висадку рослин передбачено 296 тисяч гривень. Ми плануємо висадити рослини на вулицях Ожиновій (84 сливи Піссарді та 168 форзиції), Орлика (15 кленів гостролистих), Мазепи, 21-25 (35 лип звичайних і 40 каштанів Бріоті), Алмазовій (10 кленів Фламінго), у сквері Батуринському (три яблуні райські й дві сакури японські), на вулиці Лінкольна (15 лип звичайних), на кільці проспекту Чорновола й вулиці Варшавської (30 гортензій крупнолистих) та на кільці вулиць Хімічної й Джерельної (200 спірей японський і 50 барбарисів). Загалом ми плануємо висадити 205 саджанців дерев та 530 кущів». 

Натомість голова Франківської районної адміністрації Тарас Гнида повідомив: «Цьогоріч у нас спрямовано на висадку рослин 590 тисяч гривень. Навесні провели тендер на 226 тисяч гривень і висадили 45 туй на вулиці Генерала Чупринки, 79 кущів на громадському просторі на вулицях Тролейбусній і Володимира Великого та 10 сакур на пішохідній алеї на вулиці Пулюя. Зараз ми оголосили два тендери на 363 тисяч гривень. Плануємо висадити 135 слив Пісарді на вулиці Науковій, 15 гостролистих кленів на вулиці Городоцькій, сім дерев на громадському просторі на вулицях Тролейбусній і Володимира В.Великого, також на вулицях Симоненка й Рубчака», - зазначив 

А в Залізничній районній адміністрації розповіли: «Ми оголосили процедуру електронних закупівель на суму 190 тисяч гривень для закупівлі саджанців дерев з метою проведення осінньої висадки на території району. Плануємо висадити рослини на вулиці Городоцькій, там ми створюємо нову рядову посадку (30 катапальп). Також ми висадимо 10 багряників японських на вулиці Авіаційній та 21 сливу Піссарді на вулиці Яворницького».

Про це повідомили сьогодні, 27 жовтня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів