Весняна толока триватиме на Львівщині до 9 квітня, – ЛОДА

23:52 10 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kokhano.livejournal.com

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, її департамент екології та природних ресурсів звертається до керівників організацій, установ і підприємств, приватних підприємців та небайдужих громадян з проханням активно долучатися до благоустрою населених пунктів, природоохоронних акцій та озеленення території всієї Львівської області.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 10 березня, «Щоденному Львову», що її департамент екології та природних ресурсів звертається до керівників організацій, установ і підприємств, приватних підприємців та небайдужих громадян з проханням активно долучатися до благоустрою населених пунктів, природоохоронних акцій та озеленення території всієї області. Директор департаменту Олексій Балицький наголошує: «Під час традиційної весняної толоки особливу увагу ми покладаємо на молодь — школярів, студентів. Своєю участю у природоохоронних заходах вони не лише сформують відповідальне ставлення до території, а й у майбутньому сприятимуть збереженню належного екологічного стану в межах краю й держави в цілому».

Нагадаємо, що традиційна весняна толока в області почалась 9 березня і триватиме до 9 квітня. В рамках місячника передбачається як озеленення парків, так і наведення порядку зі стихійними сміттєзвалищами, очищення джерел, берегів річок та придорожніх кюветів. Планується також висадження дерев вздовж смуг відчуження доріг.

Департамент екології наголошує на важливості відповідального підходу до організації та проведення низки природоохоронних заходів, спрямованих на очищення довкілля, поліпшення його стану».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів