Синоптики попередили львів’ян про грозу, шквал і град

11:00 22 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського регіонального центру з гідрометеорології

Температура повітря вдень – 26-31° тепла.

«Метеорологічна обстановка 22 червня: мінлива хмарність, короткочасні дощі, місцями – сильні зливи, грози, подекуди – град, вранці – слабкий туман, вітер – змінних напрямків, 3-8 метрів за секунду, під час гроз місцями – шквали 17-22 метрів за секунду, температура повітря вдень – 26-31° тепла», – повідомили сьогодні, 22 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС опублікували в середу «Попередження про погіршення погодних умов», у якому застерегли: «22 червня за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області грози, під час гроз місцями шквали 17-22 за секунду, град, подекуди сильні дощі».

У прес-службі Львівської міськради напередодні також попередили: «Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що 22 червня у Львові очікується гроза, під час грози – шквали 17-22 метрів за секунду, град. На території області 22 червня – також грози, під час гроз місцями – шквали 17-22 метрів за секунду, град, подекуди – сильні зливи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів