Школярів Львівщини закликають захистити ранньоквітучі рослини

15:05 27 березня 2015 р.

Молодь Івано-Франківська уже захищає первоцвіти

Молодь Івано-Франківська уже захищає первоцвіти
Фото: gk-press.if.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, обласний центр еколого-натуралістичної творчості закликає молодь загальноосвітніх та позашкільних закладів долучитись до участі в акції «Первоцвіти просять захисту».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 27 березня, «Щоденному Львову»:

«Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості закликає молодь загальноосвітніх та позашкільних закладів долучитись до участі в акції «Первоцвіти просять захисту», що допоможе привернути увагу до проблеми охорони та збереження ранньоквітучих рослин. Про це повідомила  директора департаменту освіти та науки облдержадміністрації Олександра Небожук.

«В межах акції для дітей 6-9 років відбудеться конкурс на кращий малюнок на тему: «Захистіть первоцвіти»,а також на найкращий відеозапис та презентацію про охорону первоцвітів. Крім того, малеча позмагається у майстерності написання казок та у створенні агітаційної листівки. Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь в акції і зробити свій внесок в охорону первоцвітів», − зазначила Олександра Небожук.

Нагадаємо, щороку на початку весни в Україні знищуються мільйони первоцвітів, більшість яких занесені до Червоної книги України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів