Рятувальники попереджають про зливи, град і підйом рівнів води на річках Львівщини

12:10 11 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: meteoprog.ua

Обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій зазначає також у п’ятницю: «При дуже сильних дощах можливе формування значного схилового та місцевого стоку, в гірських районах загроза утворення селей».

Обласне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомляє сьогодні, 11 липня, в «Попередженні про погіршення погодних умов»:

«11 липня, за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, на території області очікується хмарна погода. Упродовж дня короткочасні дощі, сильні дощі, в окремих районах зливи. Грози, подекуди град.

Вітер південно-східний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вдень коливатиметься в межах 19 – 24°С тепла.

Внаслідок впливу активного циклону над Західними областями вдень 11 липня та впродовж доби 12 липня на Львівщині несприятливі погодні умови: сильні дощі, по заходу та півдню території сильні зливи. 11-13 липня на річках басейнів Сяну, Дністра, очікується формування дощового паводку з підйомом рівнів води на 0,5-1,5 м, на окремих ділянках до 2 м над поточними.

Місцями можливе затоплення заплав, сільськогосподарських угідь. При дуже сильних дощах можливе формування значного схилового та місцевого стоку, в гірських районах загроза утворення селей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів