Негода повністю позбавила на Львівщині електропостачання 142 населених пункти

11:11 3 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: eircenter.com

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, сьогодні, 3 квітня, внаслідок негоди в 12-ти районах нашої області повністю знеструмленими залишалися 142 населених пункти, ще 59 – частково без електроенергії.

У прес-службі облдержадміністрації.повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову»: 

«Станом на 10:00 п’ятниці, 3 квітня, внаслідок негоди у Львівській області у 12 районах області повністю знеструмленими залишалися 142 населених пункти. Ще 59 – частково без електроенергії. Аварійно-відновлювальні бригади ПАТ «Львівобленерго» проводять роботи з відновлення енергопостачання, повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, протягом 2 квітня на всій території області зафіксовано сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу (кількість опадів в окремих районах складала до 22 мм), пориви західного вітру 17-22 метрів за секунду, хуртовини, ожеледицю на дорогах.

У зв’язку з погіршенням погодних умов ускладнено рух автотранспорту практично на всіх автошляхах області. Подекуди через снігові замети утворювалися автомобільні затори.

Зокрема, у Сколівському районі на автодорозі Київ-Чоп (Івашківський перевал) надвечір 2 квітня зібралося близько 40 одиниць транспорту з боку Закарпатської та Львівської областей. Для чищення дороги від снігу працівники ДАІ з 23:00 2 квітня до 04:00 3 квітня перекрили рух транспорту через перевал.

На дорогах Львівщини працює снігоприбиральна техніка для розчищення доріг загального користування та вулиць населених пунктів. У зв’язку зі збереженням на найближчу добу складних погодних умов на території області департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації звертається з проханням до водіїв бути надзвичайно обережними за кермом та зважати на погодні та дорожні умови».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів