Міськрада просить тимчасово оминати парки Львова

11:00 23 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У ЛМР попередили: «Відсьогодні у міських парках проводять акарацидну обробку проти кліщів, аби мінімізувати та унеможливити виплід кліщів».

Про це повідомили сьогодні, 23 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також запевнили: «Така обробка дозволить вберегти мешканців від укусів».

«Департамент містобудування просить львів’ян поставитись із розумінням до незручностей, які можуть виникнути під час проведення акарацидної обробки, та утриматись від відвідування парків упродовж 72 годин після обробки. З метою недопущення виплоду кліщів та мінімізації укусів мешканців у міських парках департаментом містобудування скеровано лист до Державної установи «Львівський обласний лабораторний центр держсанепідслужби МОЗ України» щодо надання інформації щодо необхідності проведення акарацидної обробки на території парків Львова, а також пріоритетності її проведення», – розповіли також у міськраді.

«За результатами отриманої інформації, департаментом містобудування укладено угоду з огбласним комунальним підприємством профілактичної дезінфекції на предмет проведення акарацидної обробки на територіях таких парків Львова – «Високий Замок», «Снопківський», «Горіховий Гай», «700-річчя Львова», «Залізна Вода», імені Папи Римського Івана-Павла ІІ, лісопарку «Погулянка», «Піскові озера», Личаківський, Замарстинівський, Скнилівський і зеленої зони «Майорівка». Регіональний ландшафтний парк «Знесіння» та «Стрийський парк» також уклали угоди з 0бласним комунальним підприємством профілактичної дезінфекції щодо проведення акарацидної обробки на територіях цих парків», – поінформували також у міськраді.

Графік проведення акарацидної обробки:

23 квітня – «Високий Замок», «700 річчя Львова», «Замарстинівський», «Знесіння».

24 квітня – «Залізна Вода», Імені Папи Римського Івана-Павла ІІ, «Снопківський».

25 квітня – Зелена зона «Майорівка» та ПРУ ППСПМЗДЗ «Стрийський».

3 травня – «Горіховий Гай», «Піскові озера», «Личаківський», лісопарк «Погулянка», зелена зона «Майорівка», «Стрийський парк», «Скнилівський».

Дата проведення може змінюватись відповідно до погодних умов.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів