ДСНС застерегла про ожеледицю на дорогах Львівщини

09:30 21 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає водіїв бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем.

У середу. 21 лютого, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології на території львівської області очікується хмарна погода з проясненнями. Вранці та вдень – невеликий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура вдень – від 3° морозу до 2° тепла. 21-23 лютого на дорогах збережеться ожеледиця.

Про це повідомили сьогодні, 21 лютого, на сторінці Головного управління ДСНС України у Львівській області, де також закликають водіїв бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем, бо при ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів