Звання «Заслужений журналіст України» треба скасувати, – журналіст

22:32 25 травня 2016 р.

Фото до новини

Звання «Заслужений журналіст України» треба скасувати негайно. Тобто, вже цього року, 6 червня, на день журналіста, не давати цього звання нікому.

Таку пропозицію зробила сьогодні, 25 травня, під час круглого стіл на тему: «Громадська думка населення України щодо корупції у медіасередовищі. Індекс сприйняття корупції в українських ЗМІ. Результати досліджень», який відбувся у Львівському прес-клубі, заступник головного редактора «Громадського радіо» Наталія Соколенко.

- Треба припинити давати звання «заслужений». Спільнота має вирішити, хто серед них найкращий. Це можна зробити під час конкурсу «Честь професії» або «Телетріумф» А ось до чого тут держава, до чого тут Президент, який визначає, хто заслужений, а хто – не заслужений. Ті, хто вже отримали і хоче цим пишатися, то вже нехай буде. А ось нових створювати не треба – вважає вона.

На її думку,  журналіста, який виконує свою роботу добре, нагороджувати не треба. Це – його робота.

- Ми ж не будемо вимагати нагороду для лікаря, який згідно з протоколом, лікував нашу хворобу і вилікував? Це – нормально, це – наш обов’язок працювати за стандартами, - каже заступник головного редактора «Громадського радіо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів